دکتر طهرانچی کسب طلای کشتی فرنگی جهان را به دانشجوی سما آیت الله آملی تبریک گفت
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی قهرمانی هادی ساروی در مسابقات جهانی کشتی فرنگی جوانان را تبریک گفت.
چهارشنبه 4 مهر 1397  12:26
 بازتاب خبری حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مازندران
چهارشنبه 4 مهر 1397  12:2
 دکتر رهایی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد: تشکیل کمیته ویژه برای توسعه تبادلات بین الملل در واحد آیت الله آملی
دکتر علیرضا رهایی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از واحد آیت الله آملی درباره نتایج بازدیدش از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت :« واحد آیت الله آملی یک واحد بین المللی است و یکی از واحد های با کیفیت و خوب در سطح دانشگاه آزاد اسلامی است.»
چهارشنبه 4 مهر 1397  8:48
 همایش ملی یافته‌های نوین روان‌شناسی برگزار شد
نخستین همایش ملی یافته‌های نوین روان‌شناسی با تکیه بر روان‌شناسی کاربردی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی برگزار شد.
سه شنبه 27 شهريور 1397  11:57
 معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی خبر داد: ثبت نام پذیرفته‌شدگان دکتری 30 رشته در دانشگاه آزاد اسلامی آیت‌الله آملی
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی از ثبت نام پذیرفته‌شدگان 30 رشته دوره دکتری در این واحد دانشگاهی خبر داد.
چهارشنبه 21 شهريور 1397  11:5
 منصوریان : هر فردی که وارد دانشگاه آیت الله آملی شود مجذوب فضا و طبیعت زیبای آن می شود
دکتر حسین منصوریان در نشست اعضای هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری ماه محرم آن را یکی از ماندگارترین حوادث در طول تاریخ دانست و تصریح کرد...
چهارشنبه 21 شهريور 1397  11:5
 خانمحمدی : ۲۶۰ مقاله به همایش ملی یافته های نوین روانشناسی کاربردی ارسال شده است
همایش ملی یافته های نوین روانشناسی کاربردی پنجشنبه 22 شهریور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار می شود.
سه شنبه 20 شهريور 1397  11:39
 فاضل لاریجانی خبرداد: ایجاد شهرک هنرستانی در واحد آیت الله آملی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: هدف ما در آینده ایجاد شهرک هنرستانی در واحد آیت الله آملی است.
يکشنبه 18 شهريور 1397  6:15
 نتایج 1 - 8 از تعداد 192  خبر